TOWARDS AN ENERGY POSITIVE

PROJECT

DUURZAAM BOUWEN?

ENERDO BEGELEIDT JE

BIJ ELKE STAP

Als projectontwikkelaar rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Je bent namelijk voortdurend in de weer met zowel het bouwproces als de tevredenheid van je klanten. Daarom bieden we je graag begeleiding van A tot Z aan. Door al onze diensten te combineren, vereenvoudigen we voor jou het volledige bouwproces.

 

SAMENWERKEN MET ONS

STAAT GELIJK AAN

(Energie)positief

Enerdo gaat voorop in de strijd richting een energiepositieve wereld. Energiepositief bouwen gaat nog een grote stap verder dan energieneutraal bouwen. In plaats van de belasting voor het klimaat zoveel mogelijk te beperken of tot nul terug te brengen, streven we ernaar om gebouwen meer energie te laten produceren dan ze nodig hebben.

Zorgzaam

Als studiebureau stellen we ons zorgzaam op, zowel richting jouw project als richting de maatschappij. Wij willen jouw project net zo graag doen slagen als jijzelf. Tijdens onze samenwerking zal je de professionaliteit van Enerdo bovendien steeds gecombineerd zien met een absolute down to earth, toegankelijke en menselijke aanpak.

Vooruitstrevend

Enerzijds leidt onze focus op duurzaamheid ons vanzelf naar innovatieve ideeën. Anderzijds gaan we actief op zoek naar innovatieve duurzaamheid. Op welke manier kunnen we bestaande technieken beter met elkaar laten communiceren? En hoe kunnen we huidige en toekomstige problemen duurzaam oplossen aan de hand van nieuwe technieken?

Eigen-zinnig & authentiek

Van Enerdo krijg je altijd een eerlijke opinie over de aanpak van je bouwproject. Niet omdat we onze visie willen opleggen, maar net omdat je maar tot goede oplossingen komt wanneer alle partijen meedenken. Deze ingesteldheid nemen we mee in elk project en zorgt steeds voor de typische Enerdo-toets.

HVAC

Voorontwerp

Ontwerpfase

home

Prijsaanvragen en voorstel

Opvolging, controle en assistentie

haalbaarheidsstudie

Afronding