Enerdo: studiebureau met ecologische missie

Bij studiebureau Enerdo geloven we met hart en ziel dat we de ecologische impact van wonen tot 0 kunnen herleiden en zelfs energie-positief kunnen maken. We hebben immers een plicht te vervullen ten opzichte van de volgende generatie: de wereld op een mooiere manier achterlaten. We kijken steeds 5 jaar vooruit, en durven inspireren en innoveren. We gaan voorop in de strijd voor duurzaam bouwen en nemen in onze sector met plezier de voortrekkersrol voor onze rekening.

Wij vereenvoudigen jouw bouwproces

Jouw bouwproject verloopt een pak vlotter met de ondersteuning van studiebureau Enerdo. Dit zowel op het vlak van technieken, veiligheid, energiezuinigheid als milieu. Als vooruitstrevend studiebureau in energie en gebouwtechnieken leveren wij advies en studies op maat met oog voor energie-efficiëntie, praktische integratie en duurzaamheid.

Uiteindelijk willen we iedereen zich goed doen voelen bij je gebouw én het bouwproces. Daarom verenigen we op een heel persoonlijke manier jouw wensen met alle mogelijke technische, financiële, wettelijke en esthetische mogelijkheden.

Team met positieve energie

Het voltallige Enerdo-team wil voortdurend vooruitgaan en meegroeien met de nieuwste evoluties binnen onze sector. Door innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden, betekent ons ambitieus team een meerwaarde voor jouw project. Bovendien zal je tijdens onze samenwerking meteen de warme en familiale sfeer van ons studiebureau ervaren. Wij kijken ernaar uit om jouw projecten van de typische Enerdo-touch te voorzien.

Vragen over ons studiebureau?