Samen naar een nieuwe, betere manier van bouwen en ondernemen

Wist je dat bijna 40% van de totale globale CO2-uitstoot aan de bouwsector kan worden gelinkt? Dat kan en moet anders. Zoals je weet, geloven we bij Enerdo al langer in een nieuwe, betere manier van bouwen en ondernemen, waarbij we een evenwicht vinden tussen economische groei en het beschermen van onze planeet.

Om dit proces te versnellen en onze ambities te realiseren, bundelen we onze krachten vanaf nu nog sterker met die van andere experten. Zo kunnen we onze klanten een uniek spectrum aan complementaire oplossingen en diensten bieden voor het realiseren van duurzamer vastgoed.

ALLES IN ÉÉN ECOSYSTEEM

Samen met Mathieu Gijbels en Moonfish maken we deel uit van het Gentoo-ecosysteem. Daarin brengen we jarenlange ervaring, innovatiekracht en onze gedeelde visie op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk samen. Zo maken we duurzaam bouwen makkelijker en efficiënter.

Het ultieme doel? Betere gebouwen die future proof zijn en waarin het aangenaam wonen en werken is.

ONE-STOP-SHOP VOOR DUURZAAM BOUWEN

Alle individuele partners in het Gentoo-ecosysteem blijven als aparte bedrijven ondernemen en zijn niet exclusief aan elkaar gelinkt. Dankzij de gebundelde expertise van alle Gentooneers, kunnen we je wél nog beter begeleiden bij het realiseren van een duurzaam vastgoedproject of het verduurzamen van bestaand patrimonium. 

MAAK KENNIS MET DE ANDERE GENTOONEERS

Vragen over ons studiebureau?