Ecologische bouwprojecten zijn onze passie

Bij studiebureau Enerdo zitten we niet stil. We willen in zo groot mogelijke mate ons steentje bijdragen aan een duurzame samenleving, zodat we de komende generatie een mooie toekomst kunnen verzekeren. Door verschillende soorten ecologische bouwprojecten te realiseren, hopen we een belangrijke impact te maken.

Ontwerp je een nieuw gebouw of een nieuwe woning? Dan zorgen wij voor professionele en op maat gemaakte studies om jouw bouwproject succesvol te laten verlopen. Wij zien dit proces trouwens niet als eenrichtingsverkeer. Ons team staat altijd open voor feedback en realiseert onze ecologische bouwprojecten graag in een sfeer van dialoog.

"CLOSING THE CIRCLE"

Doorheen de jaren groeide Enerdo uit tot een ‘niet meer zo klein studiebureau uit Limburg’. Toch mag je van ons dezelfde flexibiliteit en snelheid verwachten als in onze beginjaren. Bovendien maken we de cirkel graag rond. Onze ecologische bouwprojecten zijn niet voorgoed afgerond wanneer het eindverslag ingediend is. Wij blijven steeds paraat voor nazorg, om zo te garanderen dat jouw gebouw ‘werkt’ zoals het hoort.

De Enerdo-aanpak

Onze werkwijze kan je samenvatten in 4 duidelijke termen.

(Energie)positief

Ons ambitieus en enthousiast team slaat de handen in elkaar om de ecologische impact van wonen tot 0 te herleiden en zelfs energie-positief te maken.

 
HVAC

Eigenzinnig

We dringen onze ideeën nooit op, maar zullen onze innovatieve oplossingen wel steeds voorleggen om jouw ecologische bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen.

 

Zorgzaam

We pakken jouw projecten met de grootste zorg aan, zodat we via die weg zorg kunnen dragen voor het milieu en onze samenleving. Zowel nu als in de toekomst.

 

Vooruitstrevend

We willen een belangrijke rol spelen in de wereld van duurzaam bouwen. Om daarin te slagen, kijken we voortdurend vooruit. Zo kunnen we ook anderen blijven inspireren.

 

Op zoek naar een vooruitstrevend studiebureau voor jouw ecologische bouwprojecten?