Nieuw jaar, nieuwe start

Nieuw jaar, nieuwe start

1 januari 2021 zal voor ons niet enkel de start zijn van een nieuw jaar, het zal ook het begin zijn van een nieuw hoofdstuk voor Enerdo. We nemen dan immers afscheid van David, die na 11 jaar gekozen heeft zijn taak als medebestuurder van Enerdo te beëindigen om nieuwe dromen in de vastgoedsector na te streven.

We zijn David erg dankbaar voor wat hij al die jaren voor Enerdo heeft betekend, als onze bestuurder en als onze collega. Zijn informele babbels; zijn kwaliteiten als manager, netwerker en verkoper; de speelsheid en fun die hij altijd wist te bewaren, zullen we missen. We wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

Ons team, dat in de loop van deze 11 jaren is uitgegroeid tot een sterke groep van 27 energiepositieve collega’s, staat klaar om de werkzaamheden van Enerdo verder te zetten en om mee te schrijven aan de eigen-zinnige toekomst van onze vooruitstrevende onderneming.

Maarten zal ons hierin als bestuurder blijven ondersteunen en laat zich in deze taak bijstaan door een vers management team.

Zij hebben de afgelopen maanden al hard gewerkt en zijn klaar om er voluit voor te gaan! Wij zullen de start van het nieuwe jaar aangrijpen om hen aan jullie voor te stellen en Enerdo 2.0 op de wereld los te laten. 

Heb je intussen vragen, aarzel dan niet om Maarten te contacteren.

Wij kijken alvast heel erg uit naar het vervolg, jullie ook?

 

Schuilt er in jou ook een duurzaamheidsridder?