Enerdo trekt groene kaart met 8 Tesla’s Model 3 als bedrijfswagen

Enerdo trekt groene kaart met 8 Tesla’s Model 3 als bedrijfswagen

Vandaag zijn de eerste van een reeks 100% elektrische bedrijfswagens toegekomen bij studiebureau Enerdo: 8 Tesla’s model 3 staan vanaf vandaag op de medewerkersparking, en binnenkort komen daar nog enkele Skoda ENYAQ iVs en Volkswagen ID.3s bij.

“Bij Enerdo geloven we met hart en ziel dat we een plicht te vervullen hebben ten opzichte van de volgende generaties, vandaar onze keuze om voortaan voor 100% elektrische bedrijfswagens te kiezen,” zegt Maarten Ooms, zaakvoerder van Enerdo. “We zijn uiteraard voornamelijk actief in de bouwsector, en zien dan ook dat veel bedrijven én particulieren op zoek zijn naar verduurzaming van hun gebouwen en woningen. Zelf zijn we dag in, dag uit bezig met de ecologische impact van wonen en werken energiepositief te maken, dus voor ons was het een logische stap om ook een voortrekkersrol in te nemen bij de keuze van ons wagenpark,” vult Bert Potargent, afdelingshoofd technieken, aan.

De afgelopen jaren kende het studiebureau een enorme groei, intussen telt het bedrijf al 30 duurzaamheidsridders, waaronder ook nieuwe aanwinst Jelle Degens. Voor Jelle is duurzaamheid dan ook meer dan enkel die investering in elektrische wagens: “Waar andere bedrijven hun medewerkers vier jaar met een wagen laten rijden, hebben wij beslist om onze teamleden zes jaar lang te laten genieten van hun elektrische auto. Duurzaamheid ten top!”. “En zo blijven we verder stappen ondernemen om onze wereld op een mooiere manier achter te laten, door te inspireren en te innoveren,” besluit Maarten Ooms.

Schuilt er in jou ook een duurzaamheidsridder?