Check onze Referenties

Mijn Enerdo geeft u overzicht en structuur.

Mijn Enerdo helpt u met het structureren van uw bouwproject. Mijn Enerdo: dat is wel zo overzichtelijk.

Wat is Mijn Enerdo?

Inloggen Mijn Enerdo

Mijn Enerdo is het online systeem van Enerdo dat u structuur en overzicht biedt vóór, tijdens en na uw bouwproject. Bij de start van uw project, krijgt u toegang tot “Mijn Enerdo”. Het systeem begeleidt u gedurende het hele bouwproces. Via het overzicht en berichten per e-mail weet u welke documenten of gegevens u nog moet aanleveren om het project goed te laten verlopen. Met Mijn Enerdo ontstaat een actueel bouwdossier en u vindt er steeds alle relevante gegevens (documenten, offertes, facturen etc.) in terug. Daarnaast neemt Enerdo u veel werk uit handen door toe te zien op de documentenstroom van uw gehele bouwteam. Zo hebben alle betrokken partijen direct de juiste documenten in bezit en kan het werk op een veilige manier uitgevoerd worden.

Mijn Enerdo voor particulieren

Uw weg vinden tijdens uw (eerste) bouwproject is niet altijd even makkelijk. U werkt met verschillende partijen samen en daarnaast moet u zich houden aan de wet- en regelgeving. Ook zijn er verschillende documenten die u dient aan te leveren voor het goede verloop van het bouwproces. Ziet u het bos nog door de bomen?

Mijn Enerdo helpt u met het structureren van uw bouwproject. U vindt er een checklist van aan te leveren documenten en op de juiste momenten ontvangt u feedback en opvolging van Enerdo. Alle benodigde gegevens en documenten, bijvoorbeeld bij EPB-verslaggeving of veiligheidscoördinatie, vindt u terug in Mijn Enerdo. U heeft dus altijd een actueel overzicht van de stand van zaken, dat is wel zo efficiënt.

Mijn Enerdo voor architecten

U vervult een belangrijke functie tijdens het bouwproces. Daarom is het fijn als u voor elk project steeds inzicht heeft in de actuele stand van zaken. Mijn Enerdo biedt u overzicht voor elk project. U kan dus elke klant afzonderlijk opvolgen en de nodige persoonlijke service verlenen. 

Mijn Enerdo voor bouwprofessionals

U voert het bouwproject uit voor uw opdrachtgever en werkt daarvoor samen met diverse andere partijen. In Mijn Enerdo vindt u steeds een actueel overzicht van het project. U bent altijd op de hoogte van de status en de werken die uitgevoerd moeten worden door de verschillende partijen. Daarnaast ziet u in Mijn Enerdo precies welke documenten en gegevens nog aangeleverd moeten worden. U heeft dus altijd alles onder controle.

Delen via social media:

Vragen? Neem contact met ons op