ENERGIE

ENERGIEADVIES

energieadvies op siteniveau

Een energie masterplan betekent een grote meerwaarde voor zowel bestaande als nieuwe campussen en sites met verschillende gebouwen. Of je nu streeft naar een CO2-neutraal, fossielvrij of energiepositief eindresultaat. In ons energieadvies brengen we de gefaseerde investeringen in de energievoorzieningen voor je project zowel op korte als lange termijn in kaart.

STRATEGISCH ENERGIEADVIES

Naargelang het project kan Enerdo voor jou verschillende deelstudies uitvoeren. Het Vlaams Agentschap Ondernemen voorziet via de kmo-portefeuille financiële steun voor dit strategisch energieadvies. Enerzijds bekijken we in de deelstudies de bestaande installaties en mogelijkheden om deze te optimaliseren. Anderzijds houden we rekening met mogelijke toekomstscenario’s waarin uitbreidingen of aanpassingen noodzakelijk zijn.

Het energieadvies dat voortkomt uit de deelstudies bundelen we in het energie masterplan van je bouwsite. Door het advies te koppelen aan een gefaseerd uitvoeringstraject, kan je uitvoeringen spreiden in de tijd en investeringen tijdig budgetteren.

Een energieadviseur nodig voor jouw CO2-neutraal, fossielvrij of energiepositief bouwproject?