Check onze Referenties

Energieprestatiecertificaat (EPC) laten opstellen

Energieprestatiecertificaat (EPC) bij verkoop en verhuur van uw woning.

Het energieprestatiecertificaat

Als u uw woning of publiek gebouw gaat verkopen of verhuren, dan heeft u een energieprestatiecertificaat (EPC) nodig. Dit certificaat informeert de potentiële koper of huurder over de energieprestaties van uw woning. 

Het energieprestatiecertificaat (ook wel energielabel genoemd) legt u verder geen eisen op voor het energiezuinig maken van uw woning, maar kan wel de beslissing van de potentiële koper of huurder beïnvloeden. De energiescore – uitgedrukt in een kengetal – geeft namelijk in één oogopslag weer hoe energiezuinig of energieverslindend uw woning is.

Het energieprestatiecertificaat wordt opgemaakt door een energiedeskundige type A. De energiedeskundige beoordeelt onderdelen zoals het dak, de muren, de vloer, de ramen en deuren van uw woning en berekent de energiescore. Daarnaast ontvangt u van hem ook advies over het energiezuinig maken van uw woning.

Wil je weten waaraan je te verwachten als onze energiedeskundige langskomt? In het filmje via deze link, vind je de nodige informatie: https://www.oved.be/de-energiedeskundige/de-energiedeskundige?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=energizing-news-117-21-02-2020-gebruik-ons-promofilmpje-epc-om-je-klanten-te-informeren-must-knows-over-renovatieadvies-(2u30-epc-en-epb-vorming

EPC verkrijgen voor uw woning

Als erkend energiedeskundige (type A, B en C) stelt Enerdo een energieprestatiecertificaat voor u op. Tijdens zijn bezoek aan uw woning, voert de energiedeskundige een onderzoek uit. Na het onderzoek ontvangt u het certificaat en kunt u met een gerust hart uw woning te koop of te huur aanbieden. Dit proces duurt ongeveer 5 dagen en het EPC is 10 jaar geldig.

Snel een EPC nodig? Neem contact met ons op.

EPC verkrijgen voor publieke gebouwen

Heeft u een openbaar gebouw dat gekeurd moet worden? Bij Enerdo bent u aan het juiste adres voor het opstellen van het energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Delen via social media:

Vragen? Neem contact met ons op