Check onze Referenties

Energieaudit voor een energiezuinig gebouw

Heeft u een hoge energierekening? De energieaudit geeft u inzicht in grote energieverbruikers. Enerdo geeft u advies om de energiezuinigheid van uw woning of gebouw te verbeteren.

Energieaudit laten uitvoeren

Wilt u energie besparen? Dan kunt u op eigen initiatief Enerdo een energieaudit laten uitvoeren. Wij zijn erkende energiedeskundigen. Bij een energieaudit wordt uw gebouw of woning volledig geanalyseerd. De resultaten helpen u uw energieverbruik te reduceren. Grote energievreters worden geïdentificeerd en u krijgt concreet advies om de energiezuinigheid van uw woning of gebouw te verbeteren.

Een energieaudit is iets anders dan een energieprestatiecertificaat (EPC) of de energieprestatieregelgeving (EPB). In tegenstelling tot het verkrijgen van een EPC of het laten vaststellen van de EPB, is het uitvoeren van een energieaudit niet verplicht.

Energieaudit door Enerdo: kleine investering, grote besparing

Met een energieaudit uitgevoerd door Enerdo kunt u niet alleen besparen op uw energieverbruik. Als particulier kunt u 40% van de gemaakte kosten terugverdienen via uw belastingaangifte. Dit maakt de energieaudit ook fiscaal heel interessant.

Wilt u beginnen met besparen? Contacteer ons voor meer informatie over de energieaudit.

 

Delen via social media:

Vragen? Neem contact met ons op