Check onze Referenties

SKY9

SKY 9, dat zijn zeer ruime, luxueuze appartementen op een topligging aan de Kanaalkom in Hasselt, met een schitterend uitzicht rond een groene binnenplaats.

Sky 9 bestaat uit twee blokken aan de Hasseltse kanaalkom, de hotspot van Hasselt vlak aan het centrum. Wonen in Sky 9 betekent een prachtig uitzicht, een bruisend stadsleven en luxueuze appartementen. Enerdo voert voor dit project de Studies Technieken, Dynamische simulatie, EPB-verslaggeving, Veiligheidscoördinatie en Ventilatieverslaggeving uit.

Via een gemeenschappelijke tuin en een ondergrondse parkeergarage van 2 verdiepen zijn de beide blokken, respectievelijk aan de Kempische Kaai en de Vaartstraat, met elkaar verbonden.

Het project bestaat uit luxueuze appartementen. De appartementen aan de Vaartstraat beschikken over individuele condenserende gaswandketels aangesloten op vloerverwarming. Voor de ventilatie is gekozen voor systeem D. De appartementen aan de Kempische Kaai zijn nog meer high-end. Zo beschikken deze appartementen over een individuele lucht-waterwarmtepomp, zonegestuurde vloerverwarming en een open haard. Verder is de parkeergarage uitgerust met een regenwaternoodpomp-systeem opdat er nooit water in de parkeergarage kan komen. Aan de RWA-installatie in de parkeergarage heeft Enerdo eveneens meegeholpen.

 

 

Delen via social media:

In het kort

Bouwheer: THV Tevonair 

Architect: Drieskens & Dubois

Studiebureau Enerdo: Studies Technieken, Dynamische simulatie, EPB-verslaggeving, Veiligheidscoördinatie, Ventilatieverslaggeving

 

 

Vragen? Neem contact met ons op