Check onze Referenties

Bekijk hier onze bedrijfsfilm!Nieuws van Enerdo

20 dec 2018: Delorge bouwt opnieuw in samenwerking met Enerdo

Toonzaal Skoda en Seat

Groep Delorge bouwt in Hasselt een toonzaal voor Skoda en Seat met bovenliggende kantoorruimtes. Net zoals voor de nieuwe BMW- en Minigarage in Zonhoven is MAMU Architects opnieuw verantwoordelijk voor het ontwerp. Enerdo is verantwoordelijk voor de EPB-verslaggeving, haalbaarheidsstudies en studies van technieken.

 

Architect: Mamu Architects

17 aug 2018: Samenwerkingen met Curon

Enerdo werkt opnieuw samen met Curon, voorheen Probis B&O, bij de ontwikkeling van meerdere nieuwe woonzorgcentra. Wij verzorgen voor volgende projecten de studies van de technieken.

WZC Frederickxhof Lummen bijna opgeleverd

Dit najaar opent de woonzorgcampus Frederickxhof in Lummen de deuren. De campus bestaat uit een woonzorgcentrum, goed voor 66 kamers en 11 zorgstudio’s, en 35 serviceflats of assistentiewoningen. Naast de studies van de technieken, deed Enerdo ook de dynamische gebouwsimulaties voor dit project.

   

Architect: Segers en Moermans  

14 aug 2018: Eerste kavel Molenveld Herent opgeleverd

In Herent is de eerste kavel, Kavel F, opgeleverd. Dit betreft de eerste 18 appartementen van in totaal 300 appartementen. Tegen het einde van dit jaar wordt ook verwacht dat de volgende 70 à 80 appartementen van Kavel J opgeleverd worden.

Enerdo staat Besix Red en Vanhout Projects bij met de EPB-verslaggeving, Studie van Technieken en Veiligheidscoördinatie van de 7 kavels met appartementen.

 

Bouwheer: THV Besix Red – Vanhout Projects

Architect: Crepain Binst Architecture

Studiebureau Enerdo: Studies Technieken, EPB, Veiligheidscoördinatie

9 aug 2018: Welkom aan onze nieuwe medewerker Jorn!

Deze week mochten we onze nieuwe medewerker Jorn Van Herck verwelkomen.

Dankzij zijn ervaring als Docent EPB bij Syntra, Lector Bouw bij PXL Tech en zaakvoerder van zijn eigen bedrijf Eenerzjie, zijn we ervan overtuigd dat hij deze nieuwe uitdaging als afdelingshoofd van onze EPB-afdeling tot een goed einde zal brengen.

Wij zijn blij dat Jorn voor Enerdo koos en wensen hem veel succes! 

 

2 aug 2018: Zamex werkt samen met Enerdo aan project in Borgloon

Voor een nieuw woonproject, Woonerf De Post in Borgloon, dat zal bestaan uit een nieuwbouwproject van 3 appartementsblokken en de herbestemming van het oude postkantoor met bijgebouwen tot prachtige appartementen, kan Zamex rekenen op Enerdo voor de studies van technieken en EPB.

 

Studiebureau Enerdo vereenvoudigt uw bouwproces

Studie speciale technieken

Tijdens uw bouwproject mag een professionele studie van de bouwtechnieken niet ontbreken. Kennis over HVAC, sanitair, riolering en elektriciteitswerken, zijn vereist om van uw bouwproject een succes te maken. Enerdo helpt u hier graag mee.

Lees meer over technieken.

Energie-efficiëntie

Al tijdens de ontwerpfase denkt u na over de energiehuishouding van uw gebouw of woning. Enerdo helpt u hierbij: met energie-ontwerpstudies (dynamische simulaties), de verslaglegging rond de EnergiePrestatie en het Binnenklimaat van uw gebouw, haalbaarheidsstudies en het opstellen van het energieprestatiecertificaat. Lees meer.

Veiligheid

Als u gaat bouwen of verbouwen, dan brengt dit altijd risico’s met zich mee. Veiligheid staat altijd voorop. Om de risico’s te beperken, werkt u het best met een veiligheidscoördinator. Met de veiligheidscoördinatie van Enerdo komt uw bouwproject zeker op een veilige manier tot stand. Lees meer over veiligheidscoördinatie.

Riolering

Uw waterafvoer moet correct gescheiden worden. Enerdo kan u helpen met de afkoppeling en de keuring van uw riolering. Bent u nog bezig met het ontwerp van uw gebouw? Dan kan Enerdo u helpen met het technisch ontwerp van uw riolering.

Lees meer over het scheiden van uw waterafvoer.

Vragen? Neem contact met ons op